Panik nga qentë në Vlorë, sulmohet dhe kafshohet një grua në Lungomare

qente 1100x620

Shëtitjet në mbrëmje dhe në mëngjes përgjatë Lungomares ose bregdetit në Vlorë, janë kthyer në një rrezik serioz për qytetarët, të cilët shpeshherë bien pre e sulmeve të qenve endacakë.

Por, situata është e njëjtë edhe në brendësi të qytetit. Kope me qen rrezikojnë në çdo moment njerëzit, veçanërisht gratë dhe fëmijët.

Problematika pranohet edhe nga qytetarët që frekuentojnë Lungomaren. Përveç sulmeve ndaj njerëzve qentë bëhen shpeshherë edhe burim për aksidente.