Anëtarët e rinj të Gjykatës së Lartë nisin punën, nuk betohen te presidenti

MB GJYKATA E LARTE frame 218 1100x620

4 anëtarët e rinj të Gjykatës së Lartë, nisin sot zyrtarisht punën.

Albana Boksi, Sokol Binaj, Klodian Kurushi dhe Sandër Simoni nuk do të betohen te presidenti pasi e kanë bërë diçka të tillë kur morën detyrën.

Gjithçka do të paraprihet nga një ceremoni mikpritëse që bëhet në ambientet e kësaj gjykate.

Pas dekretimit të presidentit, Gjykata e Lartë ka tani 7 anëtarë nga 19 që nevojiten për të filluar punën.