Irena Gjoka zgjidhet nënkryetare e Gjykatës se Posaçme

Gjykata e posacme 1100x620

Irena Gjoka zgjidhet nënkryetare e Gjykatës se Posaçme. Gjoka u votua në mbledhjen e gjyqtarëve të kësaj gjykate pas dekretimit të ish-kryetarit Sandër Simoni në Gjykatën e Lartë.

Për pozicionin e nënkryetares, që ka edhe atributet e kryetarit aktualisht, kandidoi Gjoka dhe Ilirjana Olldashi.