Prokurorja “e hekurt” përballet sot me vetingun

MB IMERAJ frame 0 1100x620

Drejtuesja e Prokurorisë së Tiranës, Elisabeta Imeraj del sot para institucioneve të vetingut për vlerësimin e figurës.

Imeraj drejton prokurorinë në pritje të vlerësimit nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit që do ta caktonte atë si drejtuese me të drejta të plota në atë post.

Në lidhje me këtë çështje KLP mori vetë përsipër të bënte vlerësimin etik dhe profesional kur në mënyrë unanime votuan për ta lejuar atë të vijojë ngjitjen në karrierë.