Edi Rama në Turqi, jep mesazh pozitiv për vaksinat

edi ramaaa 1100x620

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën me një postim nga vizita e tij në Turqi, ku ndodhet për finalizimin e marrëveshjes me distributorin turk për marrjen e vaksinës kineze.

Kreu i qeverisë shkruan se gjatë kësaj vizitë në Stamboll pritet të arrijë marrëveshjen për një numër të konsiderueshëm vaksinash.

“Në Stamboll për shumë vaksina. O ia dalim, o ia dalim, s’ka tjetër dhe po s’ia dolëm ne, askush tjetër nuk ka si ia del dot!”, shkruan kryeministri Edi Rama.