Hapja e fushatës së PD-së, simpatizantët do të qëndrojnë brenda makinave

Mbështetësit e Partisë Demokratike do të qëndrojnë në makinat e tyre të parkuara në sheshin “Nënë Tereza”, gjatë hapjes së fushatës, pasditen e sotme.

Dy partitë më të mëdha në vend, ajo Socialiste në pushtet dhe Partia Demokratike në opozitë do ta hapin sot pasdite zyrtarisht fushatën zgjedhore.