PS dhe PD hapin fushatën elektorale

Rreth 1000 forca të rendit dhe agjentë civilë janë në terren në nisje të fushatës elektorale ditën e sotme, nga Partia Demokratike dhe Partia Socialiste.

Policia e Shtetit ka marrë masa, duke devijuar edhe qarkullimin.

PS dhe PD e hapën fushatën pothuajse në të njëjtën kohë, me kandidatët që mbajtën nga një fjalim të shkurtër.