Ambicia e Biden: Duam të vaksinojmë 200 milionë amerikanë në 100 ditët e para

Presidenti amerikan, Joe Biden, i vuri vetes dje një tjetër sfidë të vështirë në kuadër të 100 ditëve të para të qeverisjes.

“Unë e di që është cak ambicioz, dyfish më i madh sesa caku fillestar, mirëpo asnjë shtet në botë nuk është më afër”, tha Biden në konferencën me mediat, teksa premtoi 200 milionë të vaksinuar brenda këtij afati.

“Pandemia ka prekur gjithashtu ekonominë dhe unë sot jam përkrah të papunëve që dua t’u them të mos humbin shpresat se ndihma po vjen”, shtoi ai.