Fillon vaksinimi me Sputnik V në “Air Albania”

Publikuar më: 26/3/2021, ora 18:11

Fillon vaksinimi me Sputnik V në “Air Albania”

Publikuar më: 26/3/2021, ora 18:11

Ka nisur ditën e sotme vaksinimi me vaksinën ruse Sputnik V, në stadiumin “Air Albania”.

Me Sputnik V do të vijojë vaksinimi i të moshuarve mbi 80 vjeç.

Ndërsa mësuesit dhe pedagogët po marrin vaksinën e AstraZeneca.