Hapet për qarkullimin një tjetër aks i Unazës së Madhe të Tiranës

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë ka inspektuar hapjen për qarkullimin e mjeteve të një tjetër aksi të Unazës së Madhe të Tiranës.

Duke nisur nga dita e premte segmenti nga rrethrrotullimi i TEG deri te mbikalimi i Farkës do të jetë i aksesueshëm për të gjitha automjetet.