Momenti kur 23-vjeçari këput muskulin duke ngritur pesha

Një i ri anglez është xhiruar në momentin e tmerrshëm kur këput muskulin e gjoksit, duke bërë ngritje peshash në palestër.

Videoja shokuese tregon pikërisht momentin kur muskuli i Ryan Crowley duket sikur kërcen, kur ai po ul shtangën në gjoks.

23-vjeçari u operua me sukses dhe po rekuperohet, por me shumë mundësi ky dëmtim do t’i shkatërrojë karrierën si “bodybuilder”.

  • LAJMI I FUNDIT | Po mbahet mbledhja e Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike
  • LAJMI I FUNDIT | Basha: Aspiratën për ndryshim e mishëron sot vetëm PD, do vazhdojmë të luftojmë
  • LAJMI I FUNDIT | Nishani: Masakra elektorale e vërtetë, por ka qenë edhe dështim i joni
  • LAJMI I FUNDIT | Nishani: Baza e dëshpëruar, dështuam të realizonim ndryshimin
  • LAJMI I FUNDIT | Nishani: Zoti Basha, jep dorëheqje nga drejtimi i Partisë përpara zgjedhjeve