Video-loja e famshme kapërcen kuotën e 1 miliard shkarkimeve në celularë

PUBG mobile 600x338

“PUGB Mobile” ka regjistruar 1 miliard shkarkime nëpër celularë, në të gjithë botën. Lajmin e ka bërë të ditur kompania Tencent.

Kjo video-lojë, që nga prezantimi i saj në vitin 2018, është një nga më të famshmet në planet dhe në vitin 2019 u bë më fitimprurësja mes video-lojrave për celularë.

Zhvilluesit e saj vazhdojnë të shtojnë të reja në këtë lojë, përfshirë këtu edhe harta.

Ndërsa në fillim të vitit, Tencent njoftoi se do të prezantonte edhe një lojë të re: PUBG: New State.