Anglia, eksperimenti i pagoditur i trajnerit Reja, NOTAT e Kombëtares

Anglia nuk është kundërshtari më i mirë për të bërë eksperiment, e aq më shumë kur kërkon që të mbrohesh duke sulmuar.

Trajneri Reja nuk ishte shumë i qartë në idetë e tij, ndaj një kundërshtari të fortë fizikisht dhe i kujdesshëm taktikisht. Repartet ishin sërish të ndara nga njëri-tjetri dhe ngarkesa më e madhe mbeti sërish në mbrojtje.

Për t’u evidentuar padyshim ishte Gjimshiti edhe në këtë ndeshje, ndërkohë që edhe Hysaj bëri diferencën me grintën dhe forcën e tij.