Kur “influencer”-at e teprojnë në Instagram

Të gjithë mund t’i rregullojnë paksa fotot përpara se t’i hedhin në Instagram, por disa e teprojnë me “Photoshop”-in, duke ndryshuar rrënjësisht pamjen e tyre dhe duke u bërë qesharakë.