Ura e varur prej xhami që shumë nuk e besojnë se është e vërtetë

Në fotogalerinë e mësipërme shfaqet një urë spektakolare prej xhami e ndërtuar në Kinë, e cila është kthyer në një prej destinacioneve më të frekuentuara për turistët dhe që nuk rekomandohet të kalohet nga njerëzit me zemër të dobët.

Struktura e veçantë quhet ura “Ruyi” dhe kur fotot e para dolën në rrjetet sociale, shumë njerëz shpreheshin se ajo nuk ishte e vërtetë.

Ura qëndron mbi një lartësi prej 140 metrash dhe lidh dy shkëmbinj. Bazamenti i saj është prej xhami, i cili për të thënë të drejtën është shumë rezistent, por që për shumë turistë kalimi i saj duket një sipërmarrje tepër e frikshme dhe e vështirë.