Armani transformon pasarelën në qendër vaksinimi

armani 1100x620

Grupi Armani do të jetë kompania e parë me seli në Lombardi që do të fillojë fushatën e vaksinimit anti Covid-19, siç kërkohet nga autoritetet rajonale. Procesi i vaksinimit do të kryhet në Milano në Teatrin Armani, një vend që ka pritur gjithmonë shfaqjet e modës së shtëpisë së njohur, e cili në shkurt mbajti sfilatën e parë me dyer të mbyllura.

“Fushata”, shpjegon grupin Armani, “i përgjigjet objektivit për të ndihmuar autoritetet shëndetësore, duke siguruar që burimet të përdoren për të rritur ndihmën dhe kujdesin”.

Iniciativa ishte e dëshiruar me forcë nga Giorgio Armani me synimin për të treguar dhe afërsinë me punonjësit e tij në një kohë që është ende shumë e rëndësishme për shëndetin e të gjithëve.