Interi prezanton logon e re, si ka ndryshuar përgjatë 113 viteve

Inter ka prezantuar sot logon e re, që do të shfaqet menjëherë në çdo produkt zyrtar, ndërsa në uniforma do të vendoset duke nisur nga sezoni i ardhshëm.

Logoja do të ketë shkronjat I dhe M (Inter Milano) të bardha, në sfond rrethor blu, e mbledhur e gjitha me një bordurë të zezë.

Slogani i ri do të jetë “Emri im është historia ime”.