Polici hero shpëton shoferin pa ndjenja pas aksidentit

Untitled collage 2021 03 30T192804.387 1100x620

Një efektiv policie në Arizona nuk hezitoi aspak për të shpëtuar një shofer të aksidentuar, makina e të cilit kishte shpërthyer në flakë.

Kamera e trupit të policit tregojnë momentin ndërsa ai thyen xhamin e makinës në flakë dhe nxjerr prej atje shoferin i cili ishte pa ndjenja.