Shtyhet seanca e Zani Çaushit

zani caushi 600x338

Është shtyrë për në datën 14 prill seanca e Zani Çaushit, pasi është paraqitur një raport i vlerësimit të rrezikshmërisë të të të dënuarit dhe kjo kërkon kohë për palët që të njihen me raportin.

Seanca e sotme ishte për ndryshimin e llojit të sigurisë së burgut, ndërkohë që një tjetër seancë është parashikuar të ndodhë edhe në ditët në vijim, për kërkesën e lirimit me kusht.