Lulëzimi i qershive në Japoni përmes fotove

Në Japoni, pranvera shpërthen me gjithë bukurinë e saj: lulet tradicionale të qershisë lulëzojnë në shumë pjesë të vendit, duke tërhequr vëmendjen e turistëve dhe shikuesve. Po ju sjellim fotografitë më të bukura të këtij spektakli natyror që rinovohet çdo vit dhe traditat që vërtiten rreth tij.