Maturantët kthehen që nesër në shkolla

Publikuar më: 31/3/2021, ora 20:11
maturante 1024x577

Maturantët kthehen që nesër në shkolla

Publikuar më: 31/3/2021, ora 20:11

Pas sugjerimit të sotëm të Komitetit Teknik të Ekspertëve, Drejtoria e Përgjithshme e Arsimit Parauniversitar (DPAP) informon se mësimi në banka për maturantët e shkollave të mesme në 10 bashkitë (ku deri tani mësimi është zhvilluar “online”), fillon që ditën e nesërme, e enjte, datë 1 Prill, 2021.

“Nga ana e shkollave dhe strukturave tona janë marrë të gjitha masat e nevojshme për zhvillimin e procesit mësimor duke pasur parasysh zbatimin rigoroz të masave anti-COVID”, lexohet në njoftimin e Drejtorisë së Përgjithshme të Arsimit Parauniversitar.