Skuadër e ndrojtur, fitore e ftohtë. Notat e kombëtares ndaj San Marinos

Publikuar më: 31/3/2021, ora 23:11

Skuadër e ndrojtur, fitore e ftohtë. Notat e kombëtares ndaj San Marinos

Publikuar më: 31/3/2021, ora 23:11

Fitorja është gjithnjë e kënaqshme, por kur luan me kundërshtarin më të dobët në vite, pritshmëritë janë për një ndeshje doninuese, dhe pse jo, edhe me goleadë. Ndaj San Marinos pamë një ndeshje apatike, veçanërisht në pjesën e parë, duke mos arritur të shfaqim siguri. Trajneri nuk ishte i qartë në idetë e tij, duke krijuar konfuzion me veprimet taktike, e më pas duke shfaqur vështirësi për të arritur te rezultati.