Me çfarë kushti LSI-ja do të qeveriste sërish me PS-në?

“Nëse zgjedhjet prodhojnë një situatë ku Shqipëria ngec dhe LSI bëhet faktor, cilat do të ishin kushtet që LSI do të vendoste që të bëhej palë me PS, për të drejtuar sërish Shqipërinë. A do të qeverisë LSI sërish me PS?”

Kjo ishte pyetja që gazetarja Edlira Gjoni i drejtori kandidates së LSI-së në Tiranë, Silva Caka, e cila u përgjigj prerë me një “jo”.

“Nuk besoj që PS do ta bënte atë që të bashkëpunonte me forcat tona. As me LSI, as me PD. Nuk do t’i ketë ato numra dhe nuk do ta ndihmonte në këtë pikë as LSI, as PD”, tha Caka.