Silva Caka në “Absolut 4”: Në Tiranë do të marrim 10 mandate

Kandidatja e Lëvizjes Socialiste për Integrim, Silva Caka u shpreh në “Absolut 4” se synimi i subjektit ku ajo bën pjesë në qarkun e Tiranës është të përmirësojë rezultatin e arritur në zgjedhjet e 2017 dhe të fitojë 10 mandate.

Silva Caka deklaroi se sondazhet e paguara synojnë të ushtrojnë presion ndaj LSI dhe shtoi se suksesi i kësaj partie është kontakti i drejtpërdrejt me qytetarët.

“Është e disata herë që në çdo zgjedhje që këto sondazhe siç dhe ju e thatë të porositura apo jo nuk e kalojnë LSI sipër 5%. Gjithnjë sondazhet e porositura nuk e kalojnë sipër 5%. Por në rezultatet e zgjedhjeve shkuam 10 pikë më tepër. Pavarësisht presioneve LSI ka pasur një rritje të konsiderueshme. Ne kemi një kulturë pune të ngritur që nga themelimi i LSI. Nuk i marrim asnjëherë parasysh sondazhet.

Qenia çdo ditë në terren e bën LSI më të fortë. Duhet shkelur çdo zonë dhe biseduar me çdo qytetar. Unë nuk i quaj sondazhe, por paçavure. Sondazhet tona nga puna që bëjmë në terren. Duam të dyfishojmë mandatet e 2017. Duam të marrim 10 mandate në qarkun e Tiranës”, tha Silva Caka.