Aktorët pas personazheve të frikshëm që kanë bërë bujë

Ka shumë personazhe të frikshëm në kinematografinë botërore. Edhe pse janë shumë të famshëm, maskimi dhe efektet speciale bëjnë që aktorët të cilët i interpretojnë këto personazhe, të mos njihen nga publiku.

Por, Angela Norris, pronare e Fxattics Studios, ka vendosur që të tregojë aktorët që janë pas personazheve që na kanë tmerruar.

Ajo ka modifikuar disa foto, ku ka vendosur krah për krah aktorin me personazhin. Fotot e saj janë shumë të pëlqyera në Instagram.