Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 16%
  • Të drejtë 25%
  • Të vonuar 59%

Një jetë në arrati... kriminelë famëkeq që i kanë shpëtuar drejtësisë

Nga A2 CNN
3 Prill 2021, 11:49 | Bota

Ata janë disa prej kriminelëve më famëkeq të botës, por për arsye të ndryshme, i kanë shpëtuar drejtësisë prej një kohe shumë të gjatë. Edhe pse krimet e tyre janë vërtetuar tashmë dhe në ndjekje të tyre janë vënë agjenci të shumta ligjzbatuese në të gjithë botën, ata duket se kanë ikur “në drejtim të paditur”.

Për informacione që do të ndihmojnë në arrestimin e tyre ofrohen shumë të majme, por pavarësisht kësaj, ata mbeten në arrati dhe të lirë.

Shfletoni galerinë e mësipërme për t’u njohur me 4 nga kriminelët më të rrezikshëm ende në qarkullim.

Ditari A2 CNN