Fushata e vaksinimit, mundësit braktisin ringun për të shoqëruar të moshuarit

Me palestrat e mbyllura dhe ndeshjet e pezulluara për shkak të Covid-19, luftëtarët meksikanë, që njihen me emrin “luchadores”, po japin kontributin e tyre në fushatën e vaksinimit në Meksikë.

Ata kanë shkuar në Stadiumin Olimpik Universitar të Meksikos, për të shoqëruar të moshuarit që po vaksinohen.

“El Bandido” dhe shokët e tij kanë firmosur edhe autografë për fansat e tyre.