Kosovë, dështon edhe raundi i dytë, shkohet menjëherë në të tretin

Kosove 1 1100x620

Dështon edhe raundi i dytë për përzgjedhjen e presidentit. Vjosa Osmani ka arritur 67 votime,  të pamjaftueshëm për këtë fazë.

Votat e pjesëmarrësve kanë qenë 82, 11 prej të cilëve të pavlefshëm, dhe 4 për kandidatin Nasuf Bejta.

Ndërkohë, ka filluar menjëherë raundi i tretë i votimit, që pritet të jetë përcaktues për zgjidhjen e Osmanit në rolin  e kreut të shtetit.

Seanca për zgjedhjen e presidentit të Kosovës, është vazhdimësi e seancës së djeshme e cila u ndërpre pas dy përpjekjeve të pasuksesshme për të siguruar kuorumin e nevojshëm.