Kosovë, Vjosa Osmani zgjidhet presidente

vjosa osmani 1100x620

Vjosa Osmani është zgjedhur si presidente e re e Kosovës.

Politikania 38-vjeçare, e lindur në Mitrovicë, ka marrë 71 vota në raundin e tretë të votimeve.

Në raundin e parë Osmani mori 69 vota, të pamjaftueshëm për atë fazë, kurse kandidati tjetër Nasuf Bejta mori 0 vota, ndërkohë që në raundin e dytë votat e pjesëmarrësve kanë qenë 82, 11 prej të cilëve të pavlefshëm, dhe 4 për kandidatin Nasuf Bejta, me 67 vota për Osmanin.

Lajm në përditësim…