Sekuestrimi i bazave të armëve, jepet masa për të arrestuarit

ar 600x338

Personat e arrestuar për bazat për modifikimin dhe furnizimin e armëve të grupeve kriminale, kanë dalë para gjykatës për caktimin e masës së sigurisë.

Sikurse njoftohet, Blendi Deda, Flor Abazi, Paris Prenga, Petrit Shera, Algert Hysa, Bujar Jupi, Festim Mustafa, Arben Sufa dhe Klodian Kulla, janë lënë në arrest në burg.

Ndërsa Akil Kulla është lënë në “arrest në burg” me afat 45 ditor.