Urimi i Dom Gjergj Metës për Pashkët

Dom Gjergj Meta, prift katolik i Arkidioqezës Metropolitane, ka uruar Pashkët.

“Urimi im është që Krishti i ngjallur të ripërtërijë zemrat, jetën, familjet e secilit prej jush dhe shoqërinë tonë. Nga zemra ju uroj, me shnet Pashka”, tha Dom Gjergj Meta.