Guardiola në sulm: FIFA dhe UEFA po vrasin futbollistët

FLASH SPORT GUARDIOLA IBRAHIMOVIC NEYMAR frame 336 1100x620

Qëndrim i ashpër i Pep Guardiolas ndaj krerëve të futbollit europian dhe atij botëror.  “Është e tepërt. UEFA dhe FIFA kanë vrarë futbollistët”,tha trajneri i Manchester City.

“Prej momentit kur ka nisur sezoni, nuk kemi patur një pushim në mesjavë. Asnjë lojtar nuk mund ta përballojë një ngarkesë të tillë fizike apo psikologjike. Është e pamundur”.