Macet gjumashe që flenë me breshkat, por edhe në frigorifer

Kur është koha për një sy gjumë, mungesa e një shtrati komod nuk është aspak pengesë për macet.

Nga Tajlanda në SHBA, kafshët shtëpiake u kapën ndërsa dremitnin ose thjesht pushonin në vende të çuditshme.

Fotografitë qesharake u shpërndanë në rrjete sociale dhe u shpërndanë nga mijëra njerëz.