Lindje, martesë dhe protestë, fotot më të bukura të vitit

Rreth 10 mijë fotografi ishin në garë në konkursin për foton më të mirë të vitit. Ndërkohë janë ndarë çmimet për 10 fotot më të bukura, mes të cilave është një foshnje në gjumë, një tjetër nga një ceremoni martesore, ndërsa nuk mungojnë edhe protestat.