Pamjet e tmerrshme nga Indonezia nën ujë

Tërmetet, të shoqëruar nga cuname, por edhe ciklonet e vazhdueshme kanë bërë që banorët në Indonezi të mos flenë asnjëherë të qetë.

Së fundmi, ky shtet është goditur nga cikloni tropikal “Seroja”, i cili deri tani u ka marrë jetën të paktën 157 personave. Cikloni ka shkaktuar përmbytje të mëdha, si dhe erozion të tokën. Pamjet e publikuara së fundmi janë me të vërtetë dramatike.