“Kishte marrëdhënie me 10 futbollistë të tjerë”, vëllai i Ryan Giggs i nxjerr të palarat ish-gruas së tij

Rhodri Giggs, vëllai i ish-yllit të Manchester United, Ryan Giggs, ka thënë se ish-gruaja e tij, Natasha Lever, ka pasur marrëdhënie me 10 futbollistë të tjerë.

Në vitin 2011 u zbulua marrëdhënia e Natashës me Ryan Giggs, kunatin e saj, ndërsa tani vijnë deklaratat e reja “shpërthyese” të Rhodri.

“Ka ardhur koha që t’i them të gjitha. Ajo kishte marrëdhënie me të paktën 10 futbollistë të tjerë, disa prej të cilëve ishin miqtë e mi të mirë”, tha Rhodri Giggs.

  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, Sfidat për zgjedhje të lira!
  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, i ftuar Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi
  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, i ftuar ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi
  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, të ftuar dhe analistët Edlira Gjoni dhe Mentor Kikia
  • LAJMI I FUNDIT | Celibashi shpjegon në “Absolut 4” mënyrën si duhet të votojmë në zgjedhje
  • LAJMI I FUNDIT | Dështimi për votën e emigrantëve, Celibashi: Procesi ishte shumë kritik
  • LAJMI I FUNDIT | Celibashi: Nuk donim të vinim në diskutim kredibilitetin e këtij procesi
  • LAJMI I FUNDIT | Dështimi për votën e emigrantëve, Celibashi: Njëra nga palët nuk do ta pranonte