Pompeo në një detyrë të re, siguron kontratën me Fox News

https   cdn.cnn .com cnnnext dam assets 200128095812 mike pompeo file 1100x620

Pas ish-zv.presidentit amerikan që siguroi një pagesë të majme për shkruarjen e dy librave mbi administratën Trump edhe ish-sekretari i Shtetit, Mike Pompeo ka gjetur diçka tjetër për t’u marrë tani e tutje.

Ai është punësuar nga Fox News si një “bashkëpunëtor” në një emision politik.

“Synoj t’iu jap shikuesve një pamje të sinqertë dhe konkrete të gjeopolitikës, marrëdhënieve ndërkombëtare dhe politikave të Amerikës së Parë që ndihmoi në vendosjen e kursit për prosperitetin dhe sigurinë e paparë amerikane”, komentoi Pompeo në lidhje me këtë zhvillim të ri.