“Do bëj dhe unë si ty”… momenti më i këndshëm i ditës

Përditësuar më: 14/4/2021, ora 17:06
Untitled collage 2021 04 14T164325.694 1024x576

“Do bëj dhe unë si ty”… momenti më i këndshëm i ditës

Përditësuar më: 14/4/2021, ora 17:06

Një nënë në Alabama ka filmuar momentin e këndshëm të djalit të saj të vogël, teksa tenton të kopjojë lëvizjet e qenit të shtëpisë.

25-vjeçarja ka publikuar në rrjetet sociale videon ku djali i saj 1-vjeçar Riley rrotullohet njësoj si qeni i racës “Boxer” Bella që tenton të kapë bishtin e saj.

Në video shfaqet Riley që qesh me gjithë shpirt, ndërsa rrëzohet disa herë teksa rrotullohet rreth vetes.