Të transferosh shtëpinë me vetëm një rrugë me makinë

Përditësuar më: 14/4/2021, ora 09:43

Të transferosh shtëpinë me vetëm një rrugë me makinë

Përditësuar më: 14/4/2021, ora 09:43

Ford gjithmonë ka reklamuar se kamionçina e tij F-150 është një mjet që përballon çdo sfidë, por edhe krijuesve të saj nuk u kishte shkuar në mendje që me këtë makinë mund të transferohesh nga një shtëpi në tjetrën me vetëm një rrugë.

Pikërisht këtë gjë bëri një burrë meksikan, i cili vuri të gjithë mobiljet e shtëpisë mbi kamionçinë, duke hequr qafe ndryshimin e shtëpisë me vetëm një rrugë.

Në video shihen skeletë krevatësh, kolltuqe dhe tavolina, mes shumë orendish të tjera, mbi mjet.

Videoja në TikTok u bë menjëherë virale, por u fshi pas disa orësh.