I shtati në listë, Boçi thyen herësin në Elbasan

Publikuar më: 28/4/2021, ora 22:36

I shtati në listë, Boçi thyen herësin në Elbasan

Publikuar më: 28/4/2021, ora 22:36

Edhe pse renditej i shtati në listën e Partisë Demokratike, e cila siguroi 6 mandate në Elbasan, Luçiano Boçi ka thyer herësin dhe ka siguruar mandatin e deputetin në këtë qark.

Deri tani, kur kanë mbetur edhe 60 kuti, Boçi zëvendëson në listë kandidatin Eugen Isaj, i cili është më pak i votuari.

Ndërkohë, deri në orën 22:30, Fatmir Xhafaj në Tiranë është rreth 1200 vota larg thyerjes së herësit.