Diktatori që ruan gërmadhat… gjithçka e rrafshuar, përveç fotografive të Assad

Në një vend thuajse të rrafshuar nga lufta që zgjat prej më shumë se një dekade, vetëm një portret qëndron gjithmonë në këmbë, ai i presidentit Bashar Al-Assad. Fotografi Rami al-Bustan sjell disa pamje vërtet tragjike nga Siria, një vend ku dikur lulëzonte jeta, sot të shndërruar në një gërmadhë gjigante.

Damasku, Alepo dhe Homsi janë disa prej qyteteve të fotografuar ndër vite, që prej nisjes së protestave të para kundër atij që rebelët e quajnë doktori – diktator.

Shfletoni galerinë e mësipërme për të parë të gjitha fotografitë.