Soreca: Presim që qeveria të vijojë me reformat dhe dialogun politik me opozitën

soreca 1 1100x620

Ambasadori i Bashkimit Europian në vendin tonë, Luigi Soreca, bëri me dije në Twitter se njohu anëtarët e Parlamentit Evropian mbi rezultatet e zgjedhjeve në Shqipëri.

Gjithashtu, ai shtoi se nga Parlamenti i ri dhe qeveria pritet që të “vijojë me vendosmëri me reformat dhe me dialogun politik me opozitën”.