Bllokohet qarkullimi…ka një “sherr” mes elefantëve

Një video fantastike vjen nga Afrika e Jugut ku qarkullimi i mjeteve u bllokua për rreth 30 minuta për shkak të një “përleshje” mes dy elefantëve.

Dy gjitarët gjigantë nisën të shtynin njëri tjetrin në mes të rrugës në parkun kombëtar të Pilanesberg dhe udhëtarët qëndruan në pritje deri sa ata vendosën t’i japin fund “sherrit”.