Lojërat që nuk i vranë gjyshërit tanë. Me çfarë argëtoheshin fëmijët në fillim të shekullit të 20-ë?

Media britanike Daily Mail ka publikuar ditën e premte një artikull rreth lojërave me të cilët luanin fëmijët në fillim të shekullit të 20.

Përmes një fotogalerie shfaqen disa nga sheshet e argëtimit e asaj kohë për fëmijët që duhet thënë janë shumë të rrezikshme. Por megjithatë djemtë dhe vajzat duken mjaft të gëzuar dhe aspak të merakosur

Në foto mund të dallon dhe se si kanë qenë në fillim disa nga lodrat më të njohura si lisharset, rrëshqitëset apo karuselët.