Procesi i rindërtimit, Ahmetaj: Fushë Kruja gati brenda muajit shtator

Kryeministri Rama ka vijuar inspektimet e rindërtimit në Fushë Krujë bashkë me ministrin Arben Ahmetajn,  cili garantoi se procesi do të përfundojë brenda afatit.

Të njëjtin zotim bëri dhe drejtuesi i punimeve, i cili tregoi më shumë detaje për kryeministrin.

Edhe në këtë takim, kreu i qeverisë nuk i kurseu batutat me punëtorët, duket humbuar Partinë Demokratike.

Lagjja “Rilindja” në Fushë Krujë do të akomodojë banorët e shtëpive të dëmtuara të tërmetit të 26 nëntorit, ndërsa ka në përbërje shtëpi individuale dhe apartamente.