E ardhmja është pranë, çifti zhvendoset për të jetuar në shtëpinë e printuar

Një çift në Holandë braktisën shtëpinë e tyre për të jetuar në një shtëpi të printuar nga një printer gjigant 3 D gjë që mund të ndryshojë shumë mënyrën e të jetuarit në të ardhmen.

Shtëpia e re e Elize Lutz dhe Harrie Dekkers është 94 m2, ka dy dhoma gjumi dhe dritare të mëdha nga hyn drita e diellit.

Megjithëse në pamje të parë ajo duket normale, shtëpia është realizuar nga një printer 3 dimensional për një periudhë kohore 5 ditore.