Pashkë në karantinë, ulet numri i emigrantëve që hyjnë nga Kapshtica

Në këtë festë të Pashkës ortodokse pika e kalimit kufitar të Kapshticës nuk ka pasur fluksin e përvitshëm të emigrantëve shqiptarë që kthehen për të festuar me familjen e tyre në Shqipëri.

Shumica e emigrantëve kthehen për shkak te problemeve shendetesore me familjarët e tyre. Ka prej tyre që vijnë edhe për festë, duke marrë parasysh edhe karantinën.

Prej 20 prillit hyrja nga Kapshtica dhe Qafë Thana shoqërohet me karantinim 14 ditor,çka ka bërë që numri i emigrantëve që hyjnë në drejtim të tokës shqiptare të bjerë ndjeshëm