Turistët e këndshëm, fotot qesharake me skulpturat

Në fotogalerinë e mësipërme vijnë imazhet e shkrepura nga turistë të ndryshëm që duhet thënë kanë një sens shumë të hollë humori.

Kësaj here, vizitorët kanë krijuar foto nga më gazmoret me statujat që kanë hasur gjatë udhëtimeve të ndryshme në botë.

Midis imazheve janë dy gra që duket sikur kërcejnë me koreografinë  nga videoja muzikore e Beyoncé “Single Ladies” në një galeri arti në Kopenhagë, si dhe një burrë që “vjedh” një valixhe nga statuja e një çifti të përqafuar në Florida.