Fotografitë më të bukura të natyrës të vitit 2021 në konkursin europian

dirigjenti 1100x620

Si çdo vit, mbërrijnë fituesit e GDT konkursi Europian i Fotografive të Kafshëve të Egra të Vitit, i organizuar nga Shoqata Gjermane e Fotografëve të Natyrës (shkurtesa e së cilës është GDT), një nga më prestigjiozet në kontinent. Pothuajse 400 fotografë të regjistruar në shoqatë morën pjesë në konkursin e këtij viti dhe dërguan 6,470 fotografi, që u kushtohen kafshëve dhe vendeve të egra. Po ju sjellim një përzgjedhje të fotografive fituese nga konkursi gjerman i fotografisë së jetës së egër për vitin 2021.