Më shumë të shëruar se raste të reja gjatë 24 orëve në Kosovë

5f9b23eca534f 1100x620

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë regjistruar 5 viktima, 160 raste të reja dhe 415 të shëruar. Sipas të dhënave nga IKShPK, 3.002 persona, ndërsa numri i rasteve pozitive në vend ka arritur 105.535 raste nga 539.710 persona të dyshuar në virusin SARS-CoV-2.

Po kështu, në total Kosova regjistron 2183 raste të vdekjes nga koronavirusi dhe 95.045 të shëruar, ndërsa numri i rasteve aktive është 8.307.